måndag 4 maj 2009

Vad hände nu?

Jag hoppas att Margot Wallström är felciterad, eller att citatet åtminstone tagits ur sitt sammanhang, i dagens svd. Självklar får Margot ge hur många komplimanger hon vill till Reinfeldt och det är kanske bra om hon kan betrygga folket med att Alliansen kommer att klara av ordförandeskapet i EU, men varför hon skulle behöva relatera det till den socialdemokratiska regeringens insats är oförståeligt. Som sagt var, jag hoppas Svd vridit artikeln. Annars måste jag säga att det vore en dolkstöt i ryggen om en av Socialdemokraternas mest framträdande personer väljer att baktala det egna partiet i en av landets borgerligaste tidningar...

1:a maj var en fantastisk uppvisning i brinnande engagemang och stolthet och det vore härligt med fler företrädare som agerade så!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

5 kommentarer:

 1. jag håller med dig om det du skriver ang margot. hela artikeln kändes som ett aningen märkligt politiskt utspel om det nu var medvetet. men det var det förhoppningsvis inte. och ändå är det lite märkligt.

  men i försvar för vårt kårparti på SU (som jag tycker du är lite onödigt hård mot) skulle jag vilja påpeka att när man inte har så mkt ekonomi får man nöja sig med de skrivare som finns, och då blev rött orange.

  sen brukar vi faktiskt inte använda oss av rosen utan av vår röda kil, vilket också kårpartiet gör.

  vad gäller det blå är det nog snarast så att den person som suttit ensam och gjort affischerna tyckte det såg snyggt ut utan att tänka för mkt på att blått som en borgerlig färg. kanske inte det smartaste draget, men nog inte heller en tydlig mittenstrategi för att locka mittenväljare.

  //catti

  SvaraRadera
 2. Jag är vänsterpartist och jag tänker inte sticka under stol med att sådant här beteende från ledande högersossar retar gallfeber på mig. Först var det Wanja som vägrade kräva saker av Fredrik Reinfeldt för hon var rädd att förlora hans respekt, nu är det Wallström som berömmer regeringen Reinfeldt. Fullständigt onödiga och korkade kommentarer. Och som ger de som jobbar i partiorganisationerna en massa merjobb med skit istället för politik. Jag är trött på att förklara hur vi kan samarbeta med socialdemokraterna.

  SvaraRadera
 3. Catti: Ledsen, det var dumt, gör om och (förhoppningsvis) rätt (från början nästa gång!)

  SvaraRadera
 4. Samma lismare hela gänget oavsett om det är en Nazi regering som Alliansen eller en före detta fejkad arbetaregering vid namn Socialdemokraterna som drar runt och håller Första Maj Tal som om inget hänt med folks tyckande om denna partiledare Mona som för länge sedan skulle avgått eller för den delen låter en tossig kärring vid namn Anja Lundby Wedin hålla tal när folk mer eller mindre vill släpa fram denna arbetare förädare till giljotinen.Det blir inte fler röster på dessa när de skiter fullständigt i vad en majoritet av folket tycker .... ja visst ja , det kallas tydligen Demokrati !?.

  Arbetaren

  SvaraRadera
 5. Margot Wallströms utspel är inget jag är förvånad över. Hon tillhör ju högerfalangen i socialdemokraterna och kan sådana här åsikter ploppa upp.

  Det som förvånar mig och borde göra er riktiga socialistiska socialdemokrater förbannade är att detta utalande kommer en månad innan EU-parlamentsvalet. Det är ett verkligt hugg på hela pariet som hon är med inför detta val. Högerpartierna jublar säkert och öppnas sina champagne efter detta utspel.

  SvaraRadera