onsdag 9 december 2009

Jämtin - det bästa för Stockholmarna

SvD har ju bedrivit sin upptrappning inför valrörelseen ett tag nu, men idag måste de ändå ha nått någon slags gräns. Jag undrar ibland om de inte själva uppfattar sig som patetiska?

Jag kan förstå deras rädsla, Carin Jämtin är den politiker i stadshuset som är mest känd och som stockholmarna har störst förtroende för. Med rätta! Jämtin vågar sätta ned foten och markerar att det inte är acceptabelt att Stockholmarnas skattepengar används till att göra några få rika. Jämtin och Socialdemokraterna har en genuin tro på att Stockholm kan bättre och kämpar för att vi ska få en bättre stad efter 2010.

Så jag förstår att SvDs konservativa ledarredaktion är orolig, så oroliga att de publicerar rent skitsnack på ledarsidan. Jag förmodar att deras valtaktik är att baktala Jämtin med målet att Stockholmarna ska förlora sitt förtroende för henne. Jag är övertygad om att de enda som någon förlorar förtroendet för är SvDs ledarredaktion, om någon nu haft något förtroende för dem till att börja med det vill säga...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

  1. Väljarna har dock inte förtroende för S som parti och det är kanske det viktigaste.

    SvaraRadera
  2. I de flesta stora frågor (förutom gällande ekonomi och miljö) har Socialdemokraterna störst förtroende, inklusive när det gäller förmågan att skapa arbteten, vilket bör bli viktigt inför valet!

    SvaraRadera